Contact
Contact
Deel deze pagina
Contact

De Kleine Kornuiten
Hofmanssteeg 7
7722 SC Dalfsen
0529 - 43 29 10
Facebook: /kleine.kornuiten
Twitter: @kleinekornuiten

 

Wie zijn wij

Sinds oktober 2010 zijn wij, Ronald en Karla Noordman de trotse eigenaren van de Kleine Kornuiten;

kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar en zorgopvang voor kinderen van 4-14 jaar met een beetje extra zorg.

Ronald is agrariër die mensen graag kennis laat maken met het boerenleven. Hij vult zijn dagen met het verzorgen van zijn 80 stuks melkvee en is nauw betrokken bij de kinderopvang. Karla had voor de start van de Kleine Kornuiten ruim 15 jaar ervaring als medewerkster en leidinggevende in de kinderopvang.

Agrarische kinderopvang de Kleine Kornuiten aan de Hofmanssteeg is gevestigd naast het ouderlijke huis van Ronald. Wonen en werken gaat bij ons samen op één erf. Samen met onze 5 kinderen maakt het melkveebedrijf en de Kleine Kornuiten deel uit van ons leven.

Sinds we zelf kinderen hebben is het voor ons goed zichtbaar geworden wat ruimte, rust, dieren en een groene natuurlijke  omgeving toevoegen aan de opvoeding; een onuitputtelijke bron van uitdagingen en natuurlijke inzichten. De Kleine Kornuiten laat kinderen kennis maken met het boeren buitenleven. Kinderen kunnen dagelijks ontdekken, angsten overwinnen en oneindig groeien door het direct contact met dier en natuur.

Ouderbetrokkenheid vinden we erg belangrijk. We organiseren veel activiteiten om dit te bevorderen.

Wij en ons enthousiaste team ontvangen u graag!

Kom, kijk en ervaar!

Ronald & Karla Noordman

Kom bij ons werken

De Kleine Kornuiten bestaat uit een enthousiast team met medewerksters met een groen hart.
Allen hebben hun eigen kwaliteiten en zetten zich in om onze pedagogische visie gericht op het boeren buitenleven dagelijks toe te passen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een begeleider voor de zorgboerderij voor onze nieuw op te starten 13+ groep (8 uur per week).

Tevens zijn we op zoek naar een flexwerker voor onze kinderopvang / Buitenschoolse Opvang (16-36 uur per week). Iemand in het bezit van de juiste diploma's kan deze functie combineren

Wie komt ons team versterken met deze nieuwe uitdaging?

Klik op de link voor de vacatures;

vacature begeleider 13+ groep

vacature begeleider 13+ groep

Ook open sollicitaties zijn altijd welkom!

Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar;

karla@dekleinekornuiten.nl o.v.v. sollicitatie

De Kleine Kornuiten
o.v.v. sollicitatie
Hofmanssteeg 7
7722SC  Dalfsen

Stage lopen bij ons?

Voor het schooljaar 2021/2022 zijn alle stageplekken ingevuld!
Wij begeleiden ook graag leerlingen in hun carrière naar pedagogisch /medewerkster. Hiervoor plaatsen we ieder schooljaar enkele stagiaires op onze groepen/locaties voor minimaal 2 dagen per week over een periode van minimaal een half jaar.

Je motivatiebrief voor een stageplek binnen de Kleine Kornuiten kun je mailen naar sharon@dekleinekornuiten.nl  o.v.v. stageplek

Helaas geen ruimte voor maatschappelijke stages
Doordat wij continuïteit hoog in het vaandel hebben staan kiezen wij alleen voor het plaatsen van stagiaires die minimaal een half jaar stage kunnen lopen voor meerdere dagen per week. Maatschappelijke stages/snuffelstages kunnen om die reden niet bij ons worden ingevuld.