Deel deze pagina
Visie & Doelgroep

Iedere dinsdag- t/m vrijdagmiddag en zaterdag openen wij onze deuren voor kinderen in de leeftijd van 4-ca. 14 jaar met een beetje extra zorg. Op dinsdag t/m vrijdag vindt opvang plaats naast de groep kinderen van de BuitenSchoolse Opvang. Op zaterdag zijn er buiten de kinderen van de zorgopvang geen andere kinderen aanwezig.

We werken in kleine groepjes waarbij we goed kijken naar de zorgvraag van de kinderen zodat er voldoende aandacht gegeven kan worden.

We vinden het belangrijk dat er een gezellige sfeer is waarin kinderen zich thuis en veilig voelen.

Het plezier dat de kinderen in de activiteiten hebben staat voorop.  Kinderen kunnen naar hartenlust (buiten) spelen, kook- of bakactiviteiten doen, helpen op de boerderij, de dieren verzorgen of in ons eigen bos hutten bouwen.

Wij streven er naar om in nauw overleg met ouders doelen te bepalen voor het kind. Aan deze doelen werken wij op een laagdrempelige manier tijdens de opvang. U kunt denken aan  doelen met betrekking tot het  bevorderen van sociale omgangsvormen, opkomen voor zichzelf of het ontlasten van de thuis /gezinssituatie.