Deel deze pagina
AKJ- vertrouwenspersoon

Wij hopen dat ouders bij een vraag, opmerking of klacht eerst proberen contact te leggen met ons om de situatie te bespreken.

Mocht dit niet lukken dan kunnen ouders zich wenden tot een vertrouwenspersoon. Wij hebben ons aangesloten bij het AKJ.

AKJ – vertrouwenspersonen in de jeugdhulp
Alle (pleeg)kinderen, (pleeg- of groot)ouders én verzorgers die te maken hebben met de jeugdhulp, hebben recht op een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Daarvoor kunnen zij terecht bij het AKJ – vertrouwenspersonen in de jeugdhulp. Ondersteuning door de vertrouwenspersoon van het AKJ is gratis. Het AKJ is een zelfstandige stichting. Deze vertrouwenspersonen zijn niet in dienst van de Kleine Kornuiten

Het kan gebeuren dat u ontevreden bent over de hulp die u krijgt. Als u er niet uit komt met het team van de Kleine Kornuiten, neem dan contact op met een vertrouwenspersoon van het AKJ. Allereerst luisteren zij naar u verhaal. Soms helpt dat al. In ieder geval zal de vertrouwenspersoon uw verhaal altijd serieus nemen. Zij of hij informeert u over uw rechten en geeft advies. Ook kan de vertrouwenspersoon u ondersteunen bij het opstellen van een klachtbrief en bij een gesprek met de Kleine Kornuiten.
Zo bereik je het AKJ
• Bel naar 088 – 555 1000
• Mail naar info@akj.nl
• Chat met een vertrouwenspersoon via de website www.akj.nl. De chat is open van maandag t/m donderdag van 16.00-20.00 uur en op vrijdag van 15.00-17.00 uur.